25 вересня 2013

Обласна науково-практична конференція, присвячена Всеукраїнському Дню дошкілля

   24 вересня 2013 року у КВНЗ "Харківська академія неперервної освіти" відбулася обласна науково-практична конференція, присвячена Всеукраїнському Дню дошкілля, під час якої були визначені сучасні науково-методичні підходи до організації та змістового наповнення роботи з дітьми дошкільного віку, спрямовані на оновлення змісту та підвищення якості дошкільної освіти. 
   У межах конференції працювали 4 секції, у роботі яких взяли участь наукові та педагогічні працівники ВНЗ, спеціалісти місцевих органів управління освіти, методисти з дошкільної освіти районних (міських) методичних кабінетів (центрів), керівники, вихователі-методисти, інструктори з фізичної культури, практичні психологи ДНЗ Харківської області (усього 160 осіб).
   Особливу зацікавленість учасників викликали експонати виставки робіт учасників Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості "Сузір'я талановитих дошкільнят".
   За плідну співпрацю, високий рівень професіоналізму, вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти Харківщини та з нагоди  Всеукраїнського Дня дошкілля подяками були відзначені педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів.

   
























Немає коментарів:

Дописати коментар