12 вересня 2016

Методична студія для керівників районних (міських) методичних об’єднань класних керівників



8 вересня 2016 року Центром громадянського виховання спільно з кафедрою виховання й розвитку особистості КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» проведено методичну студію для керівників районних (міських) методичних об’єднань класних керівників за темою «Пріоритетні завдання основної та старшої школи в контексті інтеграції до європейського освітнього простору» , в якій взяли участь 40 осіб. 
Мета методичної студії – окреслити пріоритетні завдання та напрями діяльності класних керівників в умовах упровадження компетентнісного підходу як складової освітнього стандарту європейських країн.
Під час методичної студії визначено зміст, складові та шляхи практичного впровадження компетентнісного підходу у виховний процес загальноосвітнього навчального закладу; проаналізовано стан виховної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах Харківської області, актуалізовано питання формування громадянської та культурної компетентності в учнів.
Також учасники обговорили зміст Концепції «Нова школа», схвалили Концепцію регіонального проекту «Виховний простір Харківщини» і внесли ряд пропозицій щодо заходів на реалізацію проекту.
Матеріали методичної студії розміщено ТУТ і ТУТ










Немає коментарів:

Дописати коментар